DTSO ve STK’lardan İran’a yardım eli

DTSO ve STK’lardan İran’a yardım eli

İran'da yaşanan sel felaketinden zarar görenlere Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile yerel sivil toplum örgütleri, toplanan yardımları selzedelere gönderdi.

İran'da yaşanan sel felaketinden zarar görenlere Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile yerel sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar gönderildi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile sivil toplum örgütleri İran’da yaşanan sel felaketinin ardından selzedeler için yardım kampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, İran’a götürülmek üzere Kızılay'a teslim edildi.

Toplanan yardımlara ilişkin bilgi veren DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, sivil toplum örgütleriyle birlikte yardım kampanyasında koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Avşar, "Urmiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan aldığımız ihtiyaç listesi ve taleplere göre yardımları topladık. Topladığımız bir TIR'lık yardımı Kızılay aracılığıyla İran’a gönderdik. Yardım kampanyasına duyarlılık gösteren tüm insanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler