Ekonomik sıkıntılar devam ediyor

Ekonomik sıkıntılar devam ediyor

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldırım, Türkiye'de ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Bu konuda esnafın da bir beklentisi var." dedi.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldırım,  beraberindeki bir heyetle birlikte Sakarya caddesindeki esnafı ziyaret etti. Heyetle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Yıldırım, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Yapılan ziyaretin ardından konuşan Yıldırım, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların devam ettiğini söyledi.

Yıldırım, “Partimizin kurulduğu günden bu yana hiçbir zaman seçim partisi olmayacağımızı sürekli olarak ifade ettik. Her zaman sahada olacağımızı, milletin sadece oylarına değil, gönüllerine de talip olduğumuzu söyledik. Bunun da gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Ekonomi verilerine göre Türkiye’de bir ekonomik sıkıntının olduğunu dile getiren Yıldırım, şunları söyledi: “Bugün Sakarya caddesindeki esnafı ziyaret ettik. Esnaf genel anlamda işlerin durgun olduğunu söylüyor. Şu bir hakikat ki, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Elbette bunun iç ve dış nedenleri var. Bu da ayrı bir meseledir. Fakat genel manada hükümetin, esnafı rahatlatacak, yükünü hafifletecek adımlar atması gerekiyor. Bu konuda esnafın da bir beklentisi var.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler