En önemli hedefimiz tekli eğitime geçmek

En önemli hedefimiz tekli eğitime geçmek

Gaziantep’te yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Vali Davut Gül, en önemli hedeflerinden birinin şehirde tekli eğitime geçmek olduğunu söyledi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kentte yapımı devam eden okullarda, pansiyonlarda, spor salonlarında ve atölye inşaat alanlarında incelemelerde bulunan Vali Gül, var olan eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Yapımı tamamlandığında fiziki anlamda kentin eğitim ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Gül, yatırımların tekli eğitime geçme konusunda da rahatlama sağlayacağını söyledi.

Gül, "En önemli hedeflerimizden biri şehirde tekli eğitime geçmek. Okullarımız tamamlandığında tekli eğitime bir adım daha yaklaşmış olacağız. Gaziantep'e cumhuriyet tarihinin en büyük eğitim yatırımı yapılıyor. Yapılan okullarımızda, atölyeler ve spor salonları gibi öğrencilerimizin kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği alanlar da düşünüldü. Birçok yönüyle diğer illere örnek teşkil eden gazi şehrimizin eğitim alanında da adından söz ettirecek bir konuma gelebilmesi için çalışmalar son hızla devam ediyor." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.