Esnafımızın fikirleri bizim için önemli

Esnafımızın fikirleri bizim için önemli

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnafın fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Tahmazoğlu, bu kez Şehitler ve Gaziler Caddesi esnafını ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Tahmazoğlu, hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Şahinbey’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirtti.

Tahmazoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile insan merkezli çalışmalar yaptık. Daha nasıl iyisini yaparız diye çalışıyoruz. Her türlü imkânı esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız çalışmaları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz.” dedi.

Şahinbey ilçesinde yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten esnaflar ise Tahmazoğlu’nun ziyaretinde duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.