​Gaziantep Şahinbey Belediyesi her gün vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtıyor

​Gaziantep Şahinbey Belediyesi her gün vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtıyor

​Gaziantep’te şehrin değişik noktalarına kurulan çorba noktalarında, sabah saatlerinde vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtılıyor.

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi tarafından şehrin değişik noktalarına konulan çorba kulübelerinde günde yaklaşık 9 bin kişiye ücretsiz çorba ikramında bulunuluyor.

Şahinbey Belediyesi, günün erken saatlerinde işlerine başlayan vatandaşlar için 16 ayrı noktada çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

Daha önce 8 noktada yapılan çorba dağıtım noktalarını 16 noktaya çıkardıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara ve okullar açıldığında da öğrencilere çorba ikramında bulunduklarını söyledi.

Tahmazoğlu, "Sabah işine, okuluna erken giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza 16 ayrı noktada her gün 8 bin 500 kişiye çorba ve ekmek ikramında bulunuyoruz. Vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz işlerine ve okullarına giderken tok gitmiş olsun yaklaşımı ile çorba dağıtımımız devam ediyor. Ayrıca her gün öğlen 8 bin 500 vatandaşımıza da sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Amacımız sosyal dayanışma içerisinde onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.