Gaziantep Şahinbey Cumhuriyet Mahallesi'nde markette silahlı soygun yapan şahıs tutuklandı

Gaziantep Şahinbey Cumhuriyet Mahallesi'nde markette silahlı soygun yapan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bir markette kadın kasiyeri silahla tehdit ederek kasadaki paraları çalan şüpheli ile arkadaşı, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, merkez Şahinbey ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir markette kasiyere silah çekerek kasadaki paraları çalan şüpheli ile soygun yapan arkadaşının motosikletle kaçmasına yardım eden şahısın yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında marketin güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri belirlenen 2 şüphelinin, düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli  tutuklanırken arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Marketin güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin elindeki cipsle kasaya geldiği, cipsin ücretini verdikten sonra kadın kasiyere silahını göstererek kasadaki paraları aldığı ve arkadaşı ile birlikte motosiklete binerek kaçtığı görülüyor.

Şüphelinin marketten çıkarken cipsi de alması dikkati çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.