Gaziantep Valisi Gül, LGS birincilerini evlerinde ziyaret etti

Gaziantep Valisi Gül, LGS birincilerini evlerinde ziyaret etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül ile birlikte Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Türkiye genelinde sınava giren bir milyonu aşkın öğrenci içerisinde 565 öğrenci, bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Bu birincilerden 17'si ise Gaziantep'ten çıktı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül ile birlikte, ikisi imam hatip öğrencisi olan 17 öğrenciyi evlerinde ziyaret ederek, öğrencileri tebrik etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Gül, hiçbir başarının tesadüf olmadığını dile getirerek verilen her emeğin bir gün mutlaka karşılık bulacağını ifade etti.

Gül, “İlimiz eğitim anlamında her geçen gün daha da iyiye gidiyor. İl genelinde 17 öğrencimiz liselere geçiş sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Öğrencilerimizin sevincini paylaşmak ve tebrik etmek için evlerinde ziyarette bulunduk. Şüphesiz ki öğrencilerimizin başarısında kendi azim ve gayretlerinin yanında öğretmenlerimizin, idarecilerimizin,  ailelerimizin çok büyük katkısı bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilimiz adına bu başarının artarak devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

Gül, ayrıca başarı gösteren öğrenciler nezdinde sınava giren tüm öğrencilere mesaj göndererek sınavların öğrencilerin hayatında her ne kadar önemli bir yeri olsa da tek kıstas olarak görülmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

Öğrenciler ve aileleri ise Vali Gül ve eşi Gülden Gül'ü evlerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Vali Gül, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.