Gaziantep Valisi LGS birincilerini kabul etti

Gaziantep Valisi LGS birincilerini kabul etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan imam hatip öğrencilerini makamında kabul etti.

Türkiye genelinde sınava giren bir milyonu aşkın öğrenci içerisinde 656 öğrenci, bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Bu birincilerden 17'si Gaziantep'ten çıktı.

Gaziantep’te Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu’nun iki öğrencisi, LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan aldılar. LGS'de 500 tam puan alan Șehit Hüseyin Gümüș İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ömer Faruk Öztürk ve Abdulkadir Koçak, okul müdürü Ümit Sarıcı ile beraber Gaziantep Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

LGS birincileri ile ailelerini ve okul müdürü Sarıcı’yı makamında kabul eden Vali Gül, LGS’de Gaziantepli öğrencilerin elde ettiği başarının gurur duyulacak bir başarı olduğunu ve öğrencilere eğitim öğretim hayatında başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerin okul müdürü, anne ve babaları ile görüşen Gül, Gaziantep’te öğrencilerin Türkiye geneli elde ettiği bu başarının gurur verici olduğunu belirterek, öğrencilerin başarıya ulaşmasında en büyük payın aileye ve öğretmenlere ait olduğunu, bu başarıda emeği geçenleri tebrik ettiğini söyledi.

Gül’ün kendilerini kabul ve tebrik etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise, planlı çalışmalarının bir sonucu olarak bu başarıya ulaştıklarını söylediler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.