Gaziantep ve Maraş'ta uyuşturucudan gözaltına alınan 35 şüpheliden 7'si tutuklandı

Gaziantep ve Maraş'ta uyuşturucudan gözaltına alınan 35 şüpheliden 7'si tutuklandı

​Gaziantep merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 35 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Gaziantep merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 35 şüpheliden 7'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 35 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı iddia edilen 35 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

3 ay boyunca sürdürülen teknik ve fiziki takip sonucu Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki 27 adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 35 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramada ise 687 uyuşturucu hap, 525 gram sentetik uyuşturucu, 2 alüminyum folyo rulosu, 2 uyuşturucu madde sarmak ve satışa hazırlamak için özel kağıt, 4 ruhsatsız tabanca, 29 cep telefonu, 29 sim kart, blr hassas terazi, 3 bilgisayar, blr pompalı tüfek, 25 mermi ile 15 uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si sağlık kontrolünün ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diğer 28 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.