Gaziantep'te düzenlenecek ayakkabı fuarı ertelendi

Gaziantep'te düzenlenecek ayakkabı fuarı ertelendi

Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en büyük ve en önemli ayakkabı fuarları arasında yer alan, 9-12 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan “Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES)” 26-29 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odasının destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından organize edilen ayakkabı fuarı için hazırlıklar askıya alındı.

Terlik ve erkek ayakkabı üretiminde önemli güce sahip olan Gaziantep’te, yaz ve kış sezonları için gerçekleştirilen fuarın açılış töreninin Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) 9 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te yapılması planlanıyordu.

Ancak dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası Covid-19'a karşı alınan yeni önlemlerin açıklanmasının ardından ayakkabı fuarı ertelendi.

Fuarın ertelenmesi ile ilgili Gaziantep Sanayi Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Cumhurbaşkanlığımız tarafından açıklanan 30 Kasım 2020 tarihli son genelgeye istinaden ve sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda 31’inci Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES)” 26-29 Ocak 2021 tarihine ertelenmiştir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler