Gaziantep'te IŞİD Mahallesi var iddialarına tepki

Gaziantep'te IŞİD Mahallesi var iddialarına tepki

Gaziantep'te bir araya gelen muhtarlar düzenledikleri basın toplantısı ile 'Gaziantep'te IŞİD Mahallesi var' iddialarına tepki gösterdi.

24'üncü dönem CHP Ankara milletvekilliği yapan Gökhan Günaydın'ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında 'Gaziantep'te IŞİD mahallesi var' iddiasına tepki gösteren muhtarlar, bu tür iddiaların asılsız olduğunu vurguladılar.

Özel bir otelde düzenlenen toplantıda bir araya gelen mahalle muhtarları adına basına bir açıklama yapan Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, muhtarlar olarak Gaziantep'te IŞİD’in mahallesinin bulunduğuna dair hiçbir olaya tanıklık etmediklerini belirtti.

Gaziantep'te 9 ilçe ve bunlara bağlı 985 mahalle bulunduğunu belirten Titiz, "Gaziantep'te değil IŞİD mahallesi, IŞİD’in ne sokağı ne de çıkmazı yoktur.”dedi.

Titiz, “Gaziantep'te IŞİD mahallesi olduğu söylentilerine gülüp geçmek lazım. Bizler Türkiye Muhtarlar Federasyonu olarak Gaziantep'te şu anda 9 ilçeye mahsuben 785 mahalle bulunmaktadır. Değil IŞİD Mahallesi, IŞİD'in ne sokağı ve ne de çıkmaz sokağı olmaz, olamaz. Gaziliği hiçbir kimsenin yardımıyla olmamış, 6 bin 317 şehit vererek gazilik unvanını, o şerefli simgeye sahip olmuşuz. Gaziantep şu anda Türkiye'nin parlayan bir yıldızıdır. Gaziantep kadınıyla çocuğuyla Fransızlara gerekli dersi de vermiştir. Bunun önüne kimse set olamaz.” ifadelerini kullandı.

“Bazı mihraklar tarafından bilerek böyle şeyler uyduruluyor”

Bazı mihraklar tarafından bilerek bu tür iddiaların uydurulduğunu belirten Titiz, “Gaziantep sanayisiyle, kültürüyle ve baklavasıyla marka bir şehirdir. Bazı mihraklar tarafından bu tür şeyler bilerek uyduruluyor. Herkes haddini bilerek konuşmalı. Kimse yalan dolan konuşmamalıdır. Bizler gücümüz nispetinde bu memlekette her konuda sınavımızı verdik.” şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.