Gaziantep'te işsiz olduğunu iddia eden şahıs bıçaklı eylem yaptı

Gaziantep'te işsiz olduğunu iddia eden şahıs bıçaklı eylem yaptı

Gaziantep'te 2 yıldır işsiz olduğu için borçlu olduğunu ileri süren şahıs, Büyükşehir Belediyesinde bıçaklı eylem yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde çalışırken sebepsiz bir yere işten çıkarıldığı için 2 yıldır işsiz ve borçlu olduğunu iddia eden şahıs, belediye önünde elbiselerini yaktıktan sonra bıçaklı eylem yaptı.

Olay, Şehitkâmil ilçesinin İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 sene önce Büyükşehir Belediyesinden işten çıkarılan ve 2 yıldan beri işsiz olduğunu ileri süren Ü. A. isimli şahıs, belediyeye geldi.  

Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le görüşmek isteyen şahıs, belediye görevlilerinin, 'Şahin'in, şehir dışında olduğunu' söylemesi üzerine yanında getirdiği elbiseleri ateşe verdi. Daha sonra yanında getirdiği bıçakla eylemini sürdüren şahıs, Şahin'le telefonla görüştükten sonra yaklaşık 20 dakika sürdüğü eylemine son verdi.

Elindeki bıçak ile teslim olan şahıs, önce sağlık kontrolü için hastaneye daha sonra ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan, eylem yapan şahsın, sürekli, "Çocuklarım aç, 2 yıldır işsizim. Tazminatım bile verilmedi. İşsizlik maaşımı alamıyorum." dediği sözleri dikkat çekti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.