Gaziantep’te kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Gaziantep’te kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO)ve Kızılay Gaziantep Şubesinin işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Gaziantep'e Gazilik unvanı verilişinin yıldönümünde “Canıyla tarih yazanların torunları kanıyla hayat kurtarıyor" sloganı ile Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Kızılay Gaziantep Şubesinin işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kan bağışı kampanyasına, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kampanyaya destek verenlere gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, “Unutmayalım ki her kan bağışı bir hayat kurtarır.” dedi.

Kış mevsiminde kan bağışlarının azaldığına dikkat çeken Gaziantep Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Akıncı da, “Kış mevsiminde kan bağışı azalıyor. Ancak kan kullanımı aynı şekilde devam ediyor. Stoklarımızı her zaman yüksek tutabilmek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu bağlamda Gaziantep Ticaret Odası Yönetimine, verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Gaziantep halkına da gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın yanı sıra protokol üyeleri kan bağışında bulundu.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.