Gaziantep'te klasik motosikletler şehir turu yaptı

Gaziantep'te klasik motosikletler şehir turu yaptı

Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi tarafından klasik motosiklet turu etkinliği düzenlendi.

Şahinbey Belediyesi, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile Türk Chopper Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen "Gaziler Sürüşü"nün yedincisi Mavikent Mahallesinde gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında motosikletlerle şehir turu yapıldı. Etkinlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da motorla şehir turu yaptı.

Şehir turu Mavikent Konutları önünde başladı.

Tur öncesinde Muharrem ayı münasebetiyle etkinliğe katılanlara ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Şehitler ve Gaziler vatan için kanlarını ve canlarını ortaya koydu. Tüm Gazilerimize şükranlarımızı ve minnetlerimizi arz ediyorum. Onlara sağlıklı ve uzun ömür diliyorum. Tüm şehitlerimizi de bu vesile ile rahmet ve minnetle anıyorum. Bu yıl 7'ncisini düzenlediğimiz 'Gaziler Sürüşü'ne Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız için yapılan konutlardan başlayarak, bir şehir turu düzenledik. Bu etkinliğimize katıldıkları ve renk kattıkları için Türk Chopper ailesine teşekkür ediyor, Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum."

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Yeter de verilen destekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu yıl 7'ncisini düzenlediğimiz geleneksel 'Gaziler Sürüşü'müzü, yine Şahinbey Belediyemiz, Türk Chopper Kulübümüz ve Gazilerimiz bir araya gelerek çok önemli bir etkinlik düzenledik. Bu organizasyonumuzda bizlere destek olan Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na ve Türk Chopper Kulübü Gaziantep Şubesi Başkanı Sedat Durgun teşekkür ediyorum. Bizlerin istediği sevildiğimizi ve hatırlandığımızı bilmek. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum dedi." ifadelerini kullandı.

Türk Chopper Kulübü Gaziantep Şubesi Başkanı Sedat Durgun da böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Şehir turunun ardından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nda pasta kesildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.