​Gaziantep’te lösemili çocuklara moral ziyareti

​Gaziantep’te lösemili çocuklara moral ziyareti

​Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören ve hastanede yatan çocuklara oyuncak, boyama kitapçığı ve boyama seti hediye etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan ziyaretlerin küçük hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Vatandaşlara da lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulunan Tahmazoğlu, yaptığı ziyaretler esnasında çocukların yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını söyledi.

Tahmazoğlu, “Ben öncelikletüm hastalarımıza geçmiş olsun diyorum. Her yıl 2-8 Kasım tarihleri arası ‘Lösemi Çocuklar Haftası’ münasebetiyle Onkoloji Hastanemizde yatan hastalarımızı ve çocuklarımızı ziyaret ettik. Rabbimden acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde sağlıklarına kavuşurlar. Bu vesile ile onların tedavilerine yardımcı olan başta doktorlarımız olmak üzere hemşirelerimize ve hasta bakıcılarımıza, onlara burada eğitim veren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Sadece bir gün veya bir hafta değil tedavilerini sürekli yaptıkları için emeklerine sağlık. Biz her zaman onların da yanındayız ve her konuda elimizden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğiz.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.