Gaziantep'te parklar dezenfekte ediliyor

Gaziantep'te parklar dezenfekte ediliyor

Kontrollü olarak gerçekleştirilen normalleşme sürecinde vatandaşın kullanımına açılan parklarda başlatılan detaylı temizlik, budama, çiçeklendirme, çocuk oyunlarının tamiratı ve dezenfekte işlemleri devam ediyor.

Bu kapsamda Şahinbey Belediyesi Coronavirus salgını tedbirlerinin normalleşme sürecine geçtiği bu dönemde parklardaki çalışmalarını hızlandırdı.

Şahinbey Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde zarar gören bank, oyun ve spor aletleri onarılıyor, eskiyenler yenisiyle değiştiriliyor. Park ve tesislerin ışıklandırma sistemlerinin bakımı da yapılıyor.

Tüm parklar düzenli aralıklarla detaylı olarak temizlenip, dezenfekte edilerek, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda kaliteli zaman geçirmesi için alt yapı hazırlanıyor.

Normalleşme sürecinde vatandaşlar tarafından kullanılan parklarda dezenfekte çalışmaları yapıldığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşların daha kullanışlı ve daha hijyenik ortamlarda parkları kullanmaları için 618 parkta tadilat ve dezenfekte çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların parklarda rahatını ve güvenliğini düşünerek düzenli olarak çalışmalar yaptıklarını anımsatan Tahmazoğlu, “Özellikle yaz ayının gelmesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için parklara çıkıyor. Tabi parklarda da zabıta ekiplerimiz sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda vatandaşları uyararak daha hassas olmaları yönünde uyarıda bulunuyorlar. Amacımız; vatandaşların yaz aylarında parkları kullanırken, onların katkılarıyla daha hijyenik ortamlar sağlamak.” dedi.

İLKHA


Gaziantep'te parklar dezenfekte ediliyor

Gaziantep'te parklar dezenfekte ediliyor

Gaziantep'te parklar dezenfekte ediliyor

Gaziantep'te parklar dezenfekte ediliyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.