Gaziantep'te sağlık çalışanını darp eden hasta yakını tutuklandı

Gaziantep'te sağlık çalışanını darp eden hasta yakını tutuklandı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Covid-19 bölümünde paramedik olarak görev yapan Eyüp Toprak'ı darp ederek burnunu kırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Hastanenin Covid-19 muayene odasında, Eyüp Toprak ile tedavi olmayı bekleyen bir hastanın 2 yakını arasında sıra nedeniyle tartışma çıkmış ve tartışmanın büyümesi üzerine Toprak, hasta yakınları tarafından darp edilmişti.

Hastane polisi ve özel güvenlik ekiplerinin araya girmesiyle hasta yakınlarının elinden kurtarılan Toprak'ın burnu 3 yerinden kırılmıştı.

Toprak'ın şikayetinin ardından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A. tutuklanarak cezaevine konulurken, Ş.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı twitter üzerinden bir açıklama yapan Vali Davut Gül, "Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan sağlık görevlisi Eyüp Toprak'ı darp eden M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır." bilgisini paylaştı.


Sağlık çalışanını darp eden hasta yakını tutuklandı

Sağlık çalışanını darp eden hasta yakını tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.