Gaziantep’te yeni yapılan cami dualarla açıldı

Gaziantep’te yeni yapılan cami dualarla açıldı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yaylacık Camii dualarla ibadete açıldı.

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesine yaptırdığı cami ve sosyal tesisin açılışını gerçekleştirerek, vatandaşın hizmetine sundu.

Şahinbey Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi’ne yaptırılan cami ve sosyal tesisin zemin katında bay ve bayan taziye evi bulunurken, üzerine ise cami inşa edildi. Böylece Yaylacık Mahallesi’nin hem cami hem de sosyal tesisi ihtiyacı giderilmiş oldu.

Yaylacık Camii önünde düzenlene törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi.

 Tahmazoğlu, ““Yaylacık mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması anlamında çok güzel bir tesis oldu. Bundan 15 yıl öncesini düşündüğümde köylerde kilit taşı, parklar, spor aletleri ve sosyal tesisler gibi ve cami yapmak belediyelerin böyle çalışmaları yoktu. Nerden nereye geldik. Bu gün şehirde olanların aynısı köylerimizde de mevcut. Belediye köylere gelip çöplerine kadar alıyor.” dedi.

Çiftçiye verdikleri destekleri de anlatan Tahmazoğlu, “4 bin ton arpa ve buğday tohumu, 4 bin ton gübre, 600 bin adet zeytin fidanı ve 3 bin 500 ton hayvan yemi, dağıttık. İnşallah önümüzdeki hafta yine 3 bin 500 ton daha dağıtacağız. Ayrıca yine 300 bin tane zeytin ve fıstık fidanı dağıtıyoruz. Şu an talepleri topluyoruz. Talepleri topladıktan sonra dağıtımına başlayacağız. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, artık zihniyet değişti. Gerek genel hizmetlerde gerekse de yerel hizmetlerde çiftçimizin ve vatandaşımızın emrindeyiz.  Nerede ne ihtiyaç varsa biz ona yetişiyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından cami ve sosyal tesisinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Yaylacık Camii’de ilk Cuma namazı kılındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.