Gaziantep’te Zabıta Haftası kutlanıyor

Gaziantep’te Zabıta Haftası kutlanıyor

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri, “Zabıta Haftası” dolayısıyla Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Zabıta kıyafeti giyen küçük çocuklar ise ziyaretin sürpriz konukları oldular.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan "Zabıta Haftası" nedeniyle minik zabıtalarla birlikte zabıta personellerini makamında ağırladı.

Minik zabıtalarla sohbet eden Tahmazoğlu, zabıta olarak neler yaptıkları ve yapılması gerekenlerle ilgili sorular sordu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, “Zabıtalık zor bir görev. Aynı zamanda güzelde bir görev. Vatandaşın rahatı ve huzuru için çalışıyorsunuz. Zabıtalarımız esnaf ve vatandaşlarımızın hakkını koruyarak son derece özverili çalışmalar yürütüyor. Gece-gündüz demeden 24 saat esasına göre çalışan zabıta ekiplerimiz, hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda görev yapıyorlar. Siz değerli zabıtalarımızın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

İLKHA


Gaziantep’te “Zabıta Haftası” kutlanıyor

Gaziantep’te “Zabıta Haftası” kutlanıyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler