Genç beyinler Türkiye'mizin geleceğidir

Genç beyinler Türkiye'mizin geleceğidir

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Tahmazoğlu, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında tüm imkanların seferber edileceğini söyledi.

Tahmazoğlu, "Öğrencilerimiz yaz tatilinin ardından ders başı yapıyor. Bu genç beyinler Türkiye'mizin geleceğidir. Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa yararlı olmak okuma, yazma ve öğrenmekle başlar. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılmaktadır. Şahinbey Belediyesi olarak eğitime destek olmak adına birçok çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda 4 modern okul yaprak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bununla birlikte de başarıyı ödüllendirmek ve teşvik etmek adına öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdik.”dedi.

Temizlik kampanyası kapsamında Şahinbey ilçesindeki okulları ziyaret ederek, ihtiyaç duyulan gerekli malzemeleri temin edip okulların fiziki bakım ve onarımlarını yaptıklarını hatırlatan Tahmazoğlu, şöyle konuştu:

“Öğrencilerimize futbol, basketbol ve voleybol topunun yanı sıra spor ayakkabısı eşofman, forma ve tişört hediye ettik. Ayrıca aylık ödüllü kitap okuma yarışması da düzenliyoruz. Öğrencilerimize kitaplar dağıtıp, onları sınava tabi tutarak dereceye girenlere çeşitli hediyeler veriyoruz. Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmek için elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.