Haddini aşan konuşmadır kabul edilemez

Haddini aşan konuşmadır kabul edilemez

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray test sürüşü sırasında AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer'in test sürüşünü izleyen vatandaşlara yönelik sarf ettiği sözlerin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta cuma günü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TCDD arasında imzalanan protokol çerçevesinde inşa edilen Gaziray banliyö hattında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti milletvekillerinin katılımı ile test sürüşü gerçekleştirildi.

Test sürüşü esnasında AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, test sürüşünü izleyen vatandaşlara yönelik "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" sözleri kentte büyük tepkiye neden oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray test sürüşü sırasında Uzer'in sarf ettiği sözlere sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Şahin, Uzer'in sarf ettiği sözleri test sürüşünde duymadığını ve söylenen sözlerinin kendisini derinden yaraladığını belirterek, "Duymuş olsaydık ilk tepkiyi ben ve bakanım verirdim. Haddini aşan ve kabul edilemez bir cümle." dedi.

Gaziray'ın Türkiye'nin en büyük metro projesinin altyapısı olduğunu söyleyen Şahin, "Gaziray test sürüşü sırasında yaşanan talihsiz olayla ilgili bilgi vermek istiyorum. Gaziray, Türkiye'nin en büyük metro projesinin altyapısıdır. 5 yılın sonunda tamamlanmıştır. Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül Bey ile beraber test sürüşüne başladık. Büyük bir coşkumuz, büyük bir heyecanımız var. Rayları değiştiriyoruz, tren düdükleri geliyor, büyük bir gürültülü ortamın içerisindeyiz ve test sürüşünü tamamlamış olmanın büyük bir mutluluğunu yaşadık. Fakat bir gün sonra sosyal medyada bir kişinin söz etmiş olduğu laf, bizi derinden yaraladı." ifadelerini kullandı.

Şahin, "Asla, haddini aşan bir konuşmadır ve kabul edilemez. O gürültülü ortam olmayıp biz duymuş olsaydık ilk tepkiyi ben ve sayın bakanım verirdik. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Çünkü biz, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' anlayışından geliyoruz. Çünkü biz, 'Yaratılanı, Yaradan'dan ötürü seven' anlayışın mensuplarıyız. Lütfen takipçilerimin, beni izleyenlerin bu olayı bir de bu şekilde değerlendirmelerini istirham ediyorum." şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.