HAK-PAR, PAK ve PSK’den HÜDA PAR’a taziye ve bayram ziyareti

HAK-PAR, PAK ve PSK’den HÜDA PAR’a taziye ve bayram ziyareti

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına taziye ve bayram tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde sürerken, HAK-PAR, PAK ve PSK yetkilileri de başsağlığı ve bayram tebrik ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un, Cuma günü kanser tedavisi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde Hakk'ın rahmetine kavuşmasıyla birlikte HÜDA PAR camiasına yoğun ziyaretler ve taziye mesajları iletiliyor.

Bu kapsamda HAK-PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çelebi, Partiya Sosyalista Kurdistan (PSK) Genel Başkan Yardımcısı Vahit Aba ve Partiya Azadiya Kürdistan (PAK) İl Başkanı Vedat Dede’den oluşan heyet, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret edip, rahmetli Yavuz için taziye dileklerini iletirken, Kurban Bayramı vesilesiyle de bayram tebriklerini bildirdi.

Kürdi partilerden oluşan heyeti, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ve partililer karşılıyor. Gelen heyete merhum Yavuz’un vefat sebebi olan hastalığını anlatan Turgut, taziye ve bayramlaşma ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Kürdi partilerden oluşan heyet de merhum Mehmet Yavuz’u yakından tanıdıklarını, vefatını üzüntüyle karşıladığını dile getirerek taziye mesajlarını iletti. Ayrıca Kurban Bayramı münasebetiyle de bayram tebriklerini bildirdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.