HAKSİAD: Fırsatçılık yapanları insaflı olmaya davet ediyoruz

HAKSİAD: Fırsatçılık yapanları insaflı olmaya davet ediyoruz

Hak Sanayici Ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD), deprem nedeniyle fırsatçılık yapanları insaflı olmaya davet etti.

HAKSİAD Diyarbakır İl Başkanı Salahaddin Güneş, Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle 10 ilde yaşanan yıkımlara dikkat çeklerek yaşanan müsibet karşısında fırsatçılık yapanları uyardı.

Güneş, "Büyük bir musibet yaşadığımız bugünlerde kira fiyatlarını, gıda fiyatlarını ve ihtiyaç duyulan tüm ürün fiyatlarını arttırarak fırsatçılık yapanları insaflı olmaya davet ediyoruz. Tüm toplumumuzu özellikle deprem bölgesinde olanların çok çok etkilendiği bu dönemde bu vicdansızlığı kabul etmiyoruz." dedi.

"Toplumun duyarlı insanlarının çok büyük fedakarlıklar yaptığı ve yardımcı olduğu bu dönemde vicdansızları kınıyoruz…" diyen Güneş, zaman cüzdanını düşünme dönemi olamadığını vurguladı.

"Her zorluktan sonra kolaylığın olduğunu biliyor ve inanıyoruz…" ifadelerini kullanan Güneş, "Bu zor dönemde zülüm yapanları, haksızlık yapanları,fırsatçılık yapanları Vicdanımız da değerlendireceğimizi herkesin bilmesini isteriz .Tüm üyelerimizi,dostlarımızı,Arkadaşlarımızı,tanıdıklarımızı İyilik yaparak Zor durumda olanlara yardımcı olmaya davet ediyoruz." dedi.

Depremden dolayı hayatını kaybedeblere Allah'tan rahmet dileyen Güneş, yaralılara şifa, geride kalanlara ise sabır dileklerinde bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.