Halkımız darbe yapanlara karşı darbe yaptı

Halkımız darbe yapanlara karşı darbe yaptı

​15 Temmuz etkinlikleri kapsamında konuşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, o gece halkın darbe yapanlara karşı darbe yaptığını belirterek birliktelik ruhuna vurgu yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Diyarbakır’da yapılan etkinliğe katılarak duygularını paylaşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, o gece halkın darbe yapanlara darbe yaptığını belirterek birliktelik ruhuna dikkat çekti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “3 yıl önce hain FETÖ örgütü Türkiye’mize bir darbe yapmak istedi. Fakat Allah’a şükürler olsun halkımız Türk'üyle, Kürd'üyle, Laz'ı ve Çerkez'iyle tek vücut oldu ve darbeye karşı dimdik durdu. Darbe yapanlara darbe yaptılar. Bu şekilde darbe yapmak isteyenler rezil oldular. Ne bu FETÖ ne de başka bir terör örgütü Türkiye’ye darbe yapamazlar. Türkiye halkı darbeye karşıdır ve dimdik duruyor.” dedi.

“Darbe defteri Türkiye’de kapanmıştır”

Halkın dik duruşuna dikkat çeken Beyoğlu, “Topla, tüfekle halkın üzerine mermiler yağdırmalarına aldırmadan vatanı ve milleti için bedenlerini siper ettiler. 251 şehit verdik ve iki binden fazla gazilerimiz oldu. Darbe defteri Türkiye’de kapanmıştır.” ifadelerini kullandı.

Yapılan etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Beyoğlu, “Bu gün 15 Temmuzu Diyarbakır’da çok büyük bir coşku ile kutluyoruz. Onbinlerce Diyarbakırlı vatandaşımız ile etkinliğimiz bayram havasında geçiyor. 15 temmuza sahip çıktıkları için Diyarbakır halkına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.