Her mahalleye bir sosyal tesis hedefliyoruz

Her mahalleye bir sosyal tesis hedefliyoruz

​Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Savcılı Mahallesine yaptırılan sosyal tesisin inşaat çalışmalarını inceledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Savcılı Mahallesine yaptırılan sosyal tesisin inşaat çalışmalarını inceleyip, bilgi aldı.

Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedeflediklerini belirten Tahmazoğlu, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek bir sosyal tesis inşaat ettiklerini belirtti.

Tahmazoğlu, "Her mahalleye bir sosyal tesis sloganıyla çıktığımız bu yolda Savcılı Mahallesine de bir sosyal tesis kazandırmak için girişimlere başladık. Savcılı Mahallesi bildiğiniz gibi çarpık yapılaşmış bir mahalleydi ve burada sosyal tesis yapmak için boş alanda yoktu. Tesisi yapmaya başladığımız arsanın üzerinde bir tane 4 katlı, iki tane tek katlı yapı bulunuyordu. Bunları kamulaştırarak, Boyacı Camimizin yanında güzel bir sosyal tesisin inşaatına başladık. İnşallah birkaç ay içerisinde burayı tamamlayacağız. Tesissimiz burada bulunan Ayşe Bacı Camimizin tarihi dokusuna uygun bir şekilde inşa edilecek ve bu mahallemizin hizmetinde olacak. Ben tesisimizin Savcılı mahallemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Şu ana kadar ilçede 113 tane sosyal tesis yaparak vatandaşın hizmetine sunduklarını sözlerine ekleyen Tahmazoğlu, 50 tane daha sosyal tesisin inşaat çalışmalarının devam ettiğinin bilgisini verdi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.