Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız

Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 16’ıncı Etap Masa Tenisi Dostluk Lig Turnuvası Gaziantep'te düzenlendi.

Şahinbey Belediyesi Akkent Spor Salonu'nda düzenlenen turnuva Süper Grup, birinci grup, ikinci grup, üçüncü grup, dördüncü grup ve beşinci grup olmak üzere toplam 6 kategoride oynandı.

16'ıncı Etap Masa Tenisi Dostluk Lig Turnuvası'nda 11 farklı ilden toplam 126 sporcu mücadele etti. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara kupa ve tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, turnuvanın oldukça çekişmeli geçtiğini belirterek “Ev sahipliğini yaptığımız turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Emek veren hakem ve sporculara da teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.