HÜDA PAR Ankara İl Teşkilatından Gölbaşı esnafına ziyaret

HÜDA PAR Ankara İl Teşkilatından Gölbaşı esnafına ziyaret

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Reşat Uşar ve beraberindeki heyet, Gölbaşı ilçesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Reşat Uşar ve beraberindeki heyet, esnafın sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı.

Piyasanın durgunluğundan dolayı genel anlamda kepenkleri kapatma durumuna geldiklerini söyleyen esnaf, ekonominin iyileştirilmesi noktasında yetkililerden olumlu adımlar beklediklerini belirttiler.

İşlerin durgun olmasının yanı sıra Gölbaşı merkezinde yaklaşık bir yıldır devam eden ve halen bitirilemeyen alt geçitli yol yapım çalışmalarının da kendilerini zor durumda bıraktığını kaydeden esnaf, bir an önce yol yapım çalışmasının bitirilmesini istediler.

Yaptığı esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulanan Uşar, “Esnaflarımızı dinledik, ekonomik olarak sıkıntı yaşadıklarını ve piyasaların halen hareketlenmemesinden şikâyetçi olduklarını gördük. Partimizin ekonomi hakkındaki görüşlerini ve buna dair hedeflerini esnafımız ile paylaştık. HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı olarak halkımızın sorunlarını daima dile getireceğiz.” dedi.

Yol yapım çalışmalarından dolayı da yetkililere çağrıda bulunan Uşar, “İlgili makamların, yol yapım çalışmalarını hızlandırmaları ve başta esnaflarımız olmak üzere Gölbaşı halkını rahatlatmaları gerekmektedir. Gölbaşı ilçemizin ana arterindeki çalışmaların bu kadar uzun sürmesi, ilçe halkını zor durumda bırakıyor. Bu çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun hizmete açılması gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

Gölbaşı esnafı, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR adına Ankara İl Başkanı Reşat Uşar ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.