HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu

HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu

​HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı Maşallah Oruçoğlu, Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel ile birlikte kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Bayburt esnafını, Bayburt Gazeteciler Cemiyetini, Zahit Mahallesi muhtarını ziyaret eden İl Başkanı Oruçoğlu, ilin sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kentteki esnaf ziyaretleri sırasında konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Oruçoğlu, "Malum salgın dolayısıyla esnafımızın kahir ekseriyeti bırakın borçlarını ödeyemediği gibi, giderlerini bile karşılamakta zorlanıyorlar. Esnafa yapılan iyi niyetli yardımlar ve destekler var; fakat bunlar derde derman olmuyor. Esnaf için daha kalıcı çözümler üretilmeli. Aksi halde yapılan çalışmalar sadece pansuman niteliği taşıyor. Bu durum da esnafımızın sorunlarını gidermiyor." ifadelerini kullandı.

"Siyaset anlayışımız ile hem ülke hem de halk rahatlayacak"

Esnaf ziyaretinden sonra Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun'u ziyaret eden Oruçoğlu ve beraberindekiler mahallenin sorunlarını not aldı.

Burada bir değerlendirmede bulunan Oruçoğlu, "İnsanımız çok değerli ve kıymetlidir. Aynı şekilde hizmetin de değerli olanına, kaliteli olanına layıktır. Bu anlamda şehrimizdeki her bir idareciye iş düştüğü gibi, muhtarlarımıza da iş düşmektedir. Gerek mahalle sakinleri gerekse de yerel idarecilerimiz, muhtarlarımıza her türlü desteği yapmalı ve yardımcı olmalıdırlar." dedi.

"Devletin dini adalettir"

HÜDA PAR heyeti daha sonra Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Okumuş'u ziyaret etti. Ziyarette ülke gündemi, yerel gündem ele alındı.

Ziyarette, "İnsanımızla iç içeyiz, insanımızın sorunlarını dinliyoruz ve buna göre bir siyaset üretiyoruz." diyen Oruçoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"İnsanımız kimliği, aidiyeti, statüsü fark etmeksizin adalet hususunda şikâyetçidir. İnsanımız mülkün temeli olan adaletin sarsıldığına inanıyor ve her ziyaretimizde bu konu da şikâyetler alıyoruz. Bu büyük bir sorundur aslında. Çünkü Müslüman memlekette adaletten dert yakınılıyor olması, bir çözülme yaşadığımızı gösteriyor. Bu anlamda adaletin tesis edilmesi ve tekrar halkın adalete olan inancı sağlamlaştırılmalıdır. Biz diyoruz ki adalet hiçbir şeye feda edilemez. Ve devletin dini adalettir. Devlet, adalet ile hükmetmek ve adalet üzere çalışmak zorundadır." 


HÜDA PAR Bayburt Başkanı kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu

HÜDA PAR Bayburt Başkanı kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu

HÜDA PAR Bayburt Başkanı kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu

HÜDA PAR Bayburt Başkanı kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler