IHO EBRAR, Bayburt'ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

IHO EBRAR, Bayburt'ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

Uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Ramazan ayı nedeniyle Bayburt'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Dünyanın dört bir tarafında mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Bayburt'ta önceden tespit edilen ailelere gıda yardımında bulundu.

Yardımlara ilişkin açıklamada bulunan IHO EBRAR Bayburt Temsilcisi Maşallah Oruçoğlu, böyle bir süreçte yapılan bu yardımların çok değerli olduğunu söyledi.

Oruçoğlu, Ramazan ayı yardım faaliyetleri kapsamında Bayburt'ta tespit ettikleri yardıma muhtaç onlarca aileye gıda kolisi ulaştırdıklarını ifade etti.

IHO EBRAR’ın uluslararası yardımların yanı sıra Türkiye’deki yetimler ve fakir ailelere yönelik nakdi ve ayni yardımlarda bulunduğunu aktaran Oruçoğlu, yapılan yardımların devam edeceğini belirtti.

Oruçoğlu yaptığı açıklamada, "Tüm hayırseverler özellikle Bayburtlu hayırseverler bizlere ulaşır ve destek olurlarsa, bizler de daha fazla yetim ve yardıma muhtaç aileye ulaşır, yardımda bulunur ve zengin ile fakir arasında köprü olmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler