HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Aktaş'tan teşekkür mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Aktaş'tan teşekkür mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, Kudüs'ün Selahaddin-i Eyyubî tarafından fethedilişinin yıldönümü vesilesiyle düzenlenen "Kudüs ve Selahaddin" paneline katılan ve emek veren herkese teşekkür etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Kudüs'ün Selahaddin-i Eyyubî tarafından fethedilişinin 832. yıldönümü vesilesiyle "Kudüs ve Selahaddin" paneli yoğun bir katılımla düzenlendi.

Düzenlenen panele HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ın yanı sıra, Filistin'deki İslami hareketlerin yetkilileri, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kudüs’ün tarihi, Hazreti Ömer dönemi, Nurettin Zengi ve Selahaddin Eyyubi dönemi ile Haçlıların Kudüs’ü işgali, işgalden kurtarmak için verilen mücadele ve şu anki durumu konularının ele alındığı panelde emeği geçenlere teşekkür eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, programın verimli geçtiğini söyledi.

"Her yıl 2 Ekim'de Kudüs fethiyle ilgili etkinlikler yapacağız"

Aktaş, "HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Kudüs fethinin 832'nci yıldönümü münasebetiyle bir panel düzenledik. Genel Başkanımız Sayın İshak Sağlam ve değerli üyelerimizin katılımıyla düzenlediğimiz 'Kudüs ve Selahaddin' temalı panelimiz Allah’ın yardımıyla güzel bir şekilde geçti. Bundan sonra her yıl 2 Ekim'de Kudüs fethiyle ilgili etkinlikler yapacağız İnşallah. Yeni Selahaddinlerin yetişmesi ve Kudüs’ün siyonist işgalden kurtulması için bismillah dedik ve başladık." dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Aktaş, "İslami Cihad Temsilcisi Rıbhi Hamdan Musa, Hamas Resmi Sözcüsü Dr. Sami Ebu Zühri, Beytülmakdis Öncüleri Başkanı Dr. Fethi Abdulkadir, Dr. Emel Halife, SDAM Başkanı Dr. Abdulkadir Turan ve İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Suat Yaşasın'a sunumlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca katkılarından dolayı Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine, kanaat önderlerine, basın mensuplarına ve değerli Diyarbakır halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler