HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından "Dünya Çocuk Günü" ziyareti

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından "Dünya Çocuk Günü" ziyareti

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, "Dünya Çocuk Günü" vesilesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, "Dünya Çocuk Günü" vesilesiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar'ı ziyaret etti.

Aktaş, il başkan yardımcıları Metin Turan ve Şükrü Aksoy ile yaptığı ziyarette Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. HÜDA PAR'ın aile ve çocuklarla ilgili hassasiyetini dile getiren Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Açar'a çalışmalarında başarılar diledi.

"Çocuklarımız geleceğimizdir. Geleceğimize gözümüz gibi bakmalıyız." diyen Aktaş, çocukların İslami değerle donatılmış ve insanlığa faydalı birer fert olarak yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Aktaş, "Bu konuda yıllardır verdiğimiz bir mücadele vardır. Kem gözler her zaman bu mücadeleyi başka yönlere çekmeye çalışarak kötü algı oluşturmaya çalıştılar. Biz buna rağmen toplumun ıslahı ve halkına faydalı bir neslin yetişmesi için çalışmalarımıza devam ettik ve ediyoruz. Bu noktada göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum." dedi.

Aile ve çocuk alanındaki çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar da, çocuk evlerindeki çocukların geleceğe daha sağlıklı hazırlanması için çabaladıklarını söyledi.

Bin personelle faaliyet yürüttüklerini dile getiren Açar; "Çocuk evlerimizde bulunan çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz. İl müdürü olarak bizzat çocuklarımızın durumlarını yerinde görmek için kendilerini ziyaret ediyor, bulundukları şartları yerinde gözlemleyerek alaka ediyoruz. Onları hayata hazırlamak için maddi eğitimlerin yanı sıra değerler eğitimini de veriyoruz. Kendi değerlerinden bihaber olan neslin ülkeye ve millete vereceği katkıları olmaz. Köklü değerlere sahip bir milletiz. Çocuklarımıza bu değerleri tanıtmamız ve bu bilinçle yetiştirmemiz gerekir. Bunun için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Açar, ziyaret için Aktaş ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.