HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Dikgöz'den siyasi parti ve STK'lara ziyaret

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Dikgöz'den siyasi parti ve STK'lara ziyaret

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, Saadet Partisi ve Memur-Sen Eskişehir İl Başkanlıklarını ziyaret ederek kent gündeminin öne çıkan konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Dikgöz ve beraberindeki heyet önce Saadet Partisi'ni ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Ziyarette, şehrin gündemini meşgul eden Kalabak Su Krizi başta olmak üzere gündemin öne çıkan konuları ele alındı.

Dikgöz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, siyasi partiler arası diyaloğa önem verdiklerini ve bu münasebetle Saadet Partisi'ni ziyaret ettiklerini belirtti.

Sosyal medya hesabından da ziyareti değerlendiren Dikgöz, "Ülke ve şehir gündemine dair değerlendirmede bulunduğumuz ziyaretimizde nazik misafirperverliklerinden dolayı Fesih Bey'e ve yönetim kuruluna teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Dikgöz ve beraberindeki heyet daha sonra Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Muammer Karaman'ı ziyaret etti.

Ziyarette Covid-19 salgınına bağlı olarak eğitim camiasının ve şehrin yaşadığı sıkıntılar değerlendirildi.

Memur-Sen İl Başkanlığına gerçekleştirdikleri ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden değerlendiren Dikgöz, şu ifadeleri kullandı:

"Samimi ortamda geçen ziyaretimizde gösterdikleri misafirperverlikten ötürü Muammer Bey'e teşekkür eder, hayırlı çalışmalarında başarılar dilerim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.