HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanlığında görev değişimi

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanlığında görev değişimi

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz'ün yerine Mürsel Gülsari getirildi.

5 Mart 2018 tarihinde HÜDA PAR Eskişehir İl Teşkilatını kurmakla görevlendirilen Dikgöz, Genel Merkez tarafından farklı bir görevle görevlendirilmek üzere görevden alınırken yerine İl Yönetim Kurulu üyesi Mürsel Gülsari getirildi.

HÜDA PAR Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz'ın katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, yaptığı çalışmalardan dolayı eski Başkan Orhan Dikgöz'e teşekkür ederken yeni başkan Mürsel Gülsari'ye de başarı dileklerinde bulundu.

Eski İl Başkanı Orhan Dikgöz, "5 Mart 2018 tarihinde Genel Merkezimizin talimatıyla Eskişehir teşkilatımızı kurup kurucu il başkanı olarak 3,5 yıl büyük bir şerefle görev yaptım. Bu süreçte Eskişehir teşkilatı olarak 5 ilçede teşkilatlanma çalışmasını bitirdik ve diğer ilçeler için çalışmalara başladık. 14 ilçemizin tamamına yönelik ziyaret programlarımız oldu. Kurum, esnaf ve halkımızı ziyaret ederek partimizi anlattık. Bugüne kadar büyük bir şerefle yaptığım Eskişehir İl Başkanlığı görevimi Genel Merkezimizin farklı bir görevlendirmesinden dolayı Mürsel Gülsari kardeşime devretmiş bulunuyorum. Mürsel kardeşimizin sancağı daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Eskişehir'de partimizi bugünlere beraber getirdiğimiz teşkilatımıza en kalbi duygularımızla teşekkür ediyorum. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Benden yana tüm arkadaşlarıma hakkım helaldir. Mürsel Gülsari kardeşime ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin." dedi.

Devir teslim töreni, eski Başkan Dikgöz'e İl Teşkilatı adına verilen plaket ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler