HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, Antakya’da depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, Antakya’da depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin ve beraberindeki heyet, Antakya’da bir araya geldiği depremzedelerin sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaştı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin ve beraberindeki heyet, Hatay Antakya’da depremzedelerle bir araya geldi.

Depremde evleri hasar görmüş depremzedeleri ziyaret eden Eşin ve beraberindeki heyet, depremzedelere geçmiş olsun temennisinde bulundu, sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaştı.

Eşin, Antakya'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Orhanlı Çadır Kent Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eşin ve beraberindeki heyet, daha sonra çadır kentte bulunan vatandaşları ziyaret etti. Çadır kentte kalanların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Eşin, geçmiş olsun temennisinde bulundu, acılarını paylaştı.

Çadır kentte kalan depremzedeler, Eşin ve HÜDA PAR heyetine, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Eşin, çadır kent ziyaretinden sonra esnafı da ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eşin, Antakya’da bazı köyleri de ziyaret ederek, evleri yıkılan köylülere geçmiş olsun temennisinden bulundu, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Muhtarlar ile bir araya gelen Eşin, muhtarlardan yaşanan afetten dolayı, istek ve şikayetlerini dinledi, yapılabilecekler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Eşin ve beraberindeki heyet, depremde hayatını kaybetmiş acılı ailelerin taziyelerine katıldı, başsağlığı ve sabırlar diledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler