HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan şehid ailelerine bayram ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam’dan şehid ailelerine bayram ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Ramazan Bayramı vesilesiyle şehid kabirlerini ve ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ramazan Bayramı münasebetiyle 90’lı yıllarda karanlık odaklarca şehid edilen Müslümanların kabirlerini ve ailelerini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, şehid ailelerinin bayramlarını tebrik etti.

Sağlam, ilk olarak merkez Bağlar ilçesine bağlı Balıkçılarbaşı Mahallesi'nde bulunan Şehid Abdulhakim Aktürk’ün ailesini ziyaret etti. Burada şehid ailesi tarafından karşılanan Sağlam, bayramlarını kutlayarak kendilerine sabır tavsiyesinde bulundu.

Yenişehir ilçesine bağlı Dökmetaş (Kerekırıç) köyünü ziyaret eden Sağlam, buradaki mezarlıkta medfun bulunan Şehid Hayati Eren, Şehid Selahattin Aktaş ve Şehid Resul Ekinci’nin kabirlerinde Fatiha okudu.

Daha sonra Sağlam, beraberindeki heyetle, Dökmetaş köyünün eski muhtarı Mahmut Aktaş’ın evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Aktaş’ın Ramazan Bayramı’nı kutlayan Sağlam, kısa bir sohbetin ardından ayrıldı.

Sağlam, sonra olarak İslami hizmetlerinden dolayı muhacir olarak yaşamak zorunda kalan Zülküf Alkan'ın babasını ziyaret ederek bayramını tebrik etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler