HÜDA PAR Genel Merkezinde taziye ziyaretleri

HÜDA PAR Genel Merkezinde taziye ziyaretleri

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz’un vefatı münasebetiyle taziyelerin kabul edildiği HÜDA PAR Genel Merkezinde ziyaretler sürüyor.

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etmiş, memleketi Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde toprağa verilmişti.

Vefatının ardından yurt içinden ve yurt dışından taziye dilekleri iletilirken, başta Kâhta merkez Camii olmak üzere HÜDA PAR Genel Merkezi, Erbil Temsilciliği ve diğer tüm il teşkilatlarında taziyeler kabul ediliyor.

HÜDA PAR Ankara Genel Merkezinde siyasi partiler, STK başkanları ve İslami camialar peş peşe ziyaretler gerçekleştiriyor.

Taziye ziyaretleri için gelenleri HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir ve partililer ağırlıyor.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay ve beraberindeki Ekrem Direkçi, Hizb-ut Tahrir Cemaati yetkililerinden Yılmaz Çelik ve Kadir Kaşıkçı ile AK Parti Batman eski Milletvekili Emin Ekmen, HÜDA PAR Genel Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret için gelen heyetler merhum Mehmet Yavuz’a Allah’tan rahmet dilerken, ailesi, sevenleri ve HÜDA PAR camiasına sabır temennilerinde bulunuyor. Buna karşılık nazik ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR adına Genel Sekreter Şehzade Demir, ziyaretçilere teşekkürlerini iletti.

Taziye ziyaretleri nedeniyle HÜDA PAR Genel Merkezinin bayram boyunca açık kalacağı öğrenildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler