HÜDA PAR GİK Üyesi Tanrıkulu: Özgür Özel’in yalanları için 'yalan makinası' siparişi vereceğiz

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in partileri hakkında attığı yalanlara yetişmek için 'yalan makinası' siparişi vereceklerini belirtti.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, CHP'li yöneticilerin partilerine yönelik attıkları yalan, iftira ve tezviratlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP ve yandaşlarının hileleri, yalanları ve algılarının 14 Mayıs’ta sandığa gömüldüğünü belirten Tanrıkulu, Parlamento'daki çoğunluğu kaybederek psikolojik olarak çöktüklerini söyledi.

"CHP ve zihniyeti geçmişten ders almalı"

Geçmişinden ders almayan CHP ve zihniyetinin, hâlâ yalanlarını artırarak devam ettirdiğini vurgulayan Tanrıkulu, "Bilhassa Özgür Özel ve arkadaşları. Tarihinden ders almayan, atalarının yapmış olduğu hatalara onlar da düşebilir diye söyleniyor. Dolayısıyla geçmişinden ders almasını CHP ve zihniyetine tavsiye ediyoruz." dedi.


"Halkımızın inancına, kimliğine açılan savaşı unutmadık"

CHP zihniyeti ve tarihinin katliamlar, zulümler ve haksızlıklarla dolu bir tarih olduğuna dikkat çeken Tanrıkulu, şunları söyledi:

"Tek parti döneminde, totaliter rejim baskısıyla, halkımızın inancına, kimliğine açılan savaşı unutmadık. Kur'an alfabesinin kaldırılması, medreselerimizin kapatılması, sarık taktıkları için insanların idam edilmesi, tesettürün, başörtüsünün yasaklanması, camilerin ahıra çevrilmesi, Ezan-ı Muhammedi’nin Türkçeye çevrilmesi ve yasaklanması ve Kürtçenin yasaklanması gibi hususları bir kez daha hatırlatmakta fayda vardır."

"Sizin yalanlarınız, hileleriniz, algılarınız 14 Mayıs’ta sandığa gömüldü"

CHP'nin Dersim ve Zilan'da 10 binlerce masum insanı katlettiğini aktaran Tanrıkulu, "Dersim’de o kadar yalan ve hilelerle kamuoyunu aldattılar ki; haklı oldukları sonradan anlaşılan, Seyit Rıza ve arkadaşları idam sehpasına giderken şunu söylemişti: 'Ben sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim, bu da size dert olsun.'

Evet, aradan 86 yıl geçmesine rağmen, Seyit Rıza’ya zulmeden ve haksızlık edenlerin torunları olan siz Özgür Özel ve arkadaşlarınız, aynı yalanlara ve iftiralara devam etmektesiniz. Bir oturuşta kırk yalan atabiliyor bunlar. Ama biz bunlara şunu söylüyoruz; bakınız, sizin yalanlarınız, hileleriniz, algılarınız, 14 Mayıs’ta sandığa gömüldü. Siz bundan halen ders almadınız." diye konuştu.

"28 Mayıs sonun başlangıcının ilk adımı olacak"

"28 Mayıs, bir daha belinizi doğrultamayacağınız ve daha önce söylediğimiz sonun başlangıcının ilk adımı olacaktır" diyen Tanrıkulu, "Onlar sizin atalarınızın yalan ve hileleriyle baş edemediler ama biz bugün HÜDA PAR olarak sizin yalanlarınızla, hilelerinizle, algılarınızla baş edecek güce, kuvvete ve donanıma sahibiz, elhamdülillah. Sizin yalanlarınız, hileleriniz, HÜDA PAR’ın hakikat duvarına çarparak bir şamar olarak sizin yüzünüze çarpmaktadır." ifadelerini kullandı.

"Attığınız yalanları sayacak yalan makinası sipariş edeceğiz"

CHP ve zihniyetinin partilerine yönelik attığı yalanları saymakta güçlük çektiklerini ifade eden Tanrıkulu, şöyle devam etti:

"Bu kadar yalan atıyorsunuz ki artık hangisini sayalım yetişemiyoruz. Bundan dolayı bazı genç kardeşlerimiz tavsiyede bulundu. Dediler ki biz bunların yalanlarını sayamıyoruz, artık bir yalan makinası siparişi verelim. Ve şurada 2 örnek var (Fotoğrafta yalan makinesi fotoğraflarını kameraya göstererek) Özgür Özel, iyi bakın! Hangisini isteseniz onu sipariş edeceğiz, bu yalan makinası geldikten sonra bir oturuşta atmış olduğunuz yalanlarınızı daha iyi tespit edeceğiz. Ve bu tespit edilen yalanlarınız 28 Mayıs’ta yüzünüze bir şamar olarak halkımız tarafından atılacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.