HÜDA PAR heyeti Eskişehir esnafını ziyaret etti

HÜDA PAR heyeti Eskişehir esnafını ziyaret etti

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, beraberindeki kalabalık bir heyet ile Tepebaşı ilçesi esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, Tepebaşı İlçe Başkanı Maşallah Yıldırım ve beraberlerindeki kalabalık heyet, Tepebaşı ilçesi Şarhöyük Mahallesi esnafını ziyaret ettiler.

Ziyarette, esnafın yanı sıra ilçe halkıyla da ayaküstü sohbet eden HÜDA PAR heyeti, esnafın ve halkın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini kaydeden ilçe esnafı, ekonomik sıkıntılar çektiklerini ve yaşadıkları sıkıntıların yönetici ve siyasetçilerin eliyle düzeltilebileceğini söylediler. Ayrıca ABD ile yaşanan krizin esnafı kötü etkilediğine de değinen esnaflar, ülke olarak ABD mallarına boykot uygulayarak cevap verilmesi gerektiğini aktardılar.

Gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz ise, el ele vererek yaşanan sorunların üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Dikgöz, “Genel başkanımız Sayın Mehmet Yavuz’un talimatı doğrultusunda her hafta esnaf ziyareti gerçekleştiriyoruz. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip bunu gerekli mercilere iletiyoruz. Esnafımız ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan mustarip olduklarını ve bunun çözüme kavuşturulmasının devlet eliyle olacağını söyledi. Bizler HÜDA PAR olarak sadece seçim zamanında esnafımızın, halkımızın kapısını çalan bir parti değiliz. Seçimden sonra da esnafımızı, halkımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Esnafımızın yanındayız, halkımızın yanındayız, sıkıntılarını dinleyip hasbihâl ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.