HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

​HÜDA PAR Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel ve Kelkit İlçe Başkanı Remzi Yavuz, beraberlerindeki partililerle Kelkit ilçesinde birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel, Kelkit ilçe Başkanı Remzi Yavuz ve partililerden oluşan bir heyet, Kelkit’te ziyaretler gerçekleştirdiler. Bu kapsamda yapılan ziyaretlerin ilk durağı Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas oldu.

"HÜDA PAR ayrıştırıcı değil, birleştirici bir siyaset güdüyor"

Mehmet Kabayel ve beraberindeki heyet, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas’ı ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir havada geçen ziyarette konuşan Mehmet Kabayel, muhalefet yaparken ayrıştırıcı bir tavır takınmadıklarının altını çizdi.

Kabayel, "Bizim muhalefet anlayışımız yapıcı bir muhalefettir. Kim olursa olsun doğrusuna destek de veririz, yanlışına da yanlış deriz. Fakat biz muhalefet yaparken ayrıştırıcı, ötekileştirici veya kavgacı bir üslubu doğru bulmuyoruz. Çünkü böyle bir muhalefet ve siyaset anlayışı, toplumumuza faydadan çok zarar getirir." dedi.

"İnsanımız değerlidir. Ve hizmetin de değerli olanına layıktır"

Kelkit Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Kabayel, sözlerine şöyle devam etti: "İnsanımız değerlidir. Ve hizmetin de değerli olanına layıktır. İnsanımız hizmetin en kalitelisini hak ediyor. Bu anlamda makamlar Hak adına halka hizmet makamları olmalı. Dolayısıyla şehirlerimizi, beldelerimizi inşa ederken, halkımızı da ihya etmeliyiz. Halkımızın dünyasını düşündüğümüz gibi ahiretini de düşünmeliyiz. Bu anlamda HÜDA PAR olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız."

"HÜDA PAR ve yürüttüğü siyaset anlayışını biliyoruz"

Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aziz Nas, "Ziyaretinizden çok memnun kaldık. HÜDA PAR ve yürüttüğü siyaset anlayışını biliyoruz. Ayrıştırıcı değil de birleştirici siyaset anlayışınızı beğenerek takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret Belediye Başkanı Aziz Nas'ın, İl Başkanı Mehmet Kabayel ve İlçe Başkanı Remzi Yavuz'a plaket hediye etmesinin ardından sona erdi.

Daha sonra İl Başkanı Kabayel ve beraberindekiler sırasıyla Kelkit esnafını, Kelkit basınını, İlçe Milli Eğitim Müdürünü ve bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

"Esnaf küçük, derdi büyük"

Yapılan esnaf ziyaretlerinin ardından konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Kabayel, "Esnafın, özellikle de küçük esnafın derdi büyük. Malum salgından dolayı esnafımızın kahir ekseriyeti bırakın borçlarını ödemeyi, giderlerini bile karşılamakta zorlanıyorlar. Hal böyle olunca esnaf bankaların vicdanına terkediliyor ve faiz çıkmazına düşüyor. Hükümet esnafa yönelik sektör analizi yapmalı ve böylece küçük de olsa esnafa verilen desteklerin daha doğru bir şekilde yerine ulaşmasını sağlamalıdır." şeklinde konuştu. 

"Bizim siyaset anlayışımız ile hem ülke hem de halk rahatlayacak, ferahlığa kavuşacak"

Esnaf ziyaretinden sonra Gümüşhane Expres Gazetesi imtiyaz sahibi Nihat Zeyrek'i ziyaret eden Kabayel, ülke siyaseti ve yerel siyaset hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu.

Kabayel, "Müslüman memlekette siyaset kurumunun, rant ve menfaat kapısı olarak görülmesi bizleri çok üzüyor ve bu siyaset kurumunun ruhuna da yakışmayan bir durumdur. İlk günden beri dediğimiz gibi, böyle bir siyaset anlayışını kabul etmiyoruz. Biz yerleşik siyaset anlayışını değiştireceğiz ve bu anlamda ilk günkü aşk ve şevkimizi taşıyoruz. Siyasetin menfaat ve çıkardan ibaret olmadığını herkese göstereceğiz. Bizim siyaset anlayışımız ile hem ülkemiz hem de halkımız rahatlayacak, ferahlığa kavuşacak. Biz batılı ve seküler değerler üzerine değil, kendi değerlerimizin üzerine oturan bir siyaset üretiyoruz. Kendi medeniyet değerlerimizden ilham alarak bir siyaset yürütüyoruz. Bizim siyaset anlayışımızla hem ülkemiz hem de halkımız rahatlayacak derken, bunu kast ediyoruz. Bizim parti programımız bir medeniyet inşa edecek niteliğe sahip, bu anlamda parti programımızın okunmasını tavsiye ediyorum. Yine siyaset anlayışımızı öğrenmek isteyenlere teşkilatlarımızın kapısı açıktır." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Nihat Zeyrek ise partisel anlamda kendilerini en çok HÜDA PAR'ın ziyaret ettiğini ve ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldığını söyledi.

"Elimizde çok kıymetli bir hazine var"

HÜDA PAR heyeti, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel'i ziyaret ederek temaslarına devam etti.

Ziyarette ülke gündemi, yerel gündem ve salgından etkilenen eğitim ele alındı.

"Elimizde büyük bir hazine var." diyen Kabayel, "Bu topraklar çok büyük bir hazine. Bu topraklar çok büyük bir kıymettir. Bizim bu kıymete, memlekete sahip çıkmamız lazım. Herkes kendi alanında en iyisi olarak, en iyi işler üreterek bu hazineye değer katması lazım. Bu toprağı, memleketi hazine kıymetine taşıyan ise milletimizdir, gençlerimizdir. Bu anlamda gençliğimize, gelen neslimize sahip çıkmamız lazım. Sağlıklı bir gelecek, sağlıklı bir nesille, sağlıklı bir nesil ise sağlıklı bir eğitim ile yetişir. Bu anlamda genelde topluma, özelde ise eğitimcilere büyük iş düşmektedir." şeklinde konuştu.

İl Başkanı Kabayel son olarak Kelkit Ziraat Odası, bazı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi alarak ziyaretlerine son verdi. 


HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

HÜDA PAR Kelkit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.