HÜDA PAR: Tüm yaz etkinliklerimizi iptal ettik

HÜDA PAR: Tüm yaz etkinliklerimizi iptal ettik

HÜDA PAR Genel Merkezi, Adana'da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehid olduğu saldırı dolayısıyla tüm yaz etkinliklerini iptal ettiklerini, ayrıca tüm teşkilatlarında taziyelerin kabul edileceğini duyurdu.

HÜDA PAR'ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "İl ve ilçe teşkilatlarımızın planladıkları tüm yaz şenlikleri ve diğer etkinlikler, Adana İl Sekreterimiz Sacit Pişgin kardeşimizin şehadeti dolayısıyla iptal edilmiştir. Ayrıca tüm teşkilatlarımızda 3 gün boyunca saat 10:30’dan 16:30’a kadar taziye ziyaretleri kabul edilecektir." denildi.

Olay

Olay, Cumartesi günü saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında meydana geldi.

Parti binasına giren bir kişi, namaz kıldıkları sırada İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'e satırlı saldırı düzenledi.

Saldırıda ağır yaralanan Sacit Pişgin, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Demir'in ise hastanede tedavisinin sürdüğü hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırıya ilişkin şu ana kadar Adana 1951 doğumlu A.S isimli bir kişi dün polis tarafından gözaltına alındıktan sonra bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.