HÜDAPAR, üye ve gönüllüleriyle depremzedeleri yalnız bırakmıyor

HÜDAPAR, üye ve gönüllüleriyle depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde büyük bir yıkıma sebep olan depremlerin ardından tüm teşkilatlarıyla depremzedelerin yanında olan ve yaralarını da sarmaya çalışan HÜDA PAR, binlerce üye ve gönüllüsüyle depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Depremler nedeniyle on binlerce kişinin vefat ettiği, yaralandığı ve büyük bir yıkımın oluştuğu Kahramanmaraş'ta çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Kahramanmaraş SKM başkanı Mehmet Nakşi Erat, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Taş ve beraberindeki heyet, afetzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor, acılarını paylaşıp sabır temennilerinde bulunuyor.

Depremlerde hayatını kaybedenlerin, yaralananların ve evleri yıkılanların ailelerini kaldıkları çadır ve yerleştikleri yakınlarının evlerinde ziyaret eden Erat, Çağlayancerit ilçesinin kırsal mahallelerindeki afetzedelerle bir araya geldi.

Depremlerin pek fazla yıkım oluşturmadığı Çağlayancerit ilçesinde kırsal Kale, Cemal, Soğukpınar, Akbaş, Boylu, mahallelerinde incelemelerde bulunan Erat, depremzedeler ile bir araya gelerek taleplerini yerinde dinledi.

Erat, depremlerde vefat edenlerin aileleri ile yakınlarına taziye ve başsağlığı, yaralananlara ve evleri yıkılan vatandaşlara da geçmiş olsun temennilerinde bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.