İŞKUR çalışanların 'İş Sağlığı ve Güvenliği semineri'

İŞKUR çalışanların 'İş Sağlığı ve Güvenliği semineri'

İŞKUR tarafından görevlendirilerek Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm okul ve kurum personeline, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verildi.

Kültür Sarayında İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Sercan Ünal tarafından 800 kişiye  ‘Çalışanların Temel  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi.

Konu ile ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Tüzen,”İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm okul ve kurum personeline ‘Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verilmeye geçtiğimiz ay başlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği 01 Aralık 2015 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bürosu kurulmuştur. Belirtilen tarihten itibaren kurulan İSG Büromuzda İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Sercan Ünal   göreve başlamıştır. Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan personele yasa gereği zorunlu olan 12 saatlik ‘Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’nin planlaması yapılarak, İş Güvenliği Uzmanı personelimiz tarafından veriliyor. “ dedi.  

Tüzen,”Ayrıca ilimiz genelinde İŞKUR kapsamında okullarımızda toplum yararına çalışma programı dahilinde görev yapan yaklaşık 800 çalışanımıza iş güvenliği konusunda kurumumuz İş Güvenliği Uzmanı  Mustafa Sercan Ünal tarafından dört seansta iki hafta sürecek eğitimler verilmektedir. Amaç çalışan personellerimizin iş hayatında karsılaşabileceği sorunlar ve çözüm yolları konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmek, olası iş kazaları, iş güvenliği konusunda bilgilendirmektir." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.