İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Kılıçarslan deprem bölgesinde yardım kuruluşlarını ziyaret etti

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Kılıçarslan deprem bölgesinde yardım kuruluşlarını ziyaret etti

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman'da yardım kuruluşlarını ziyater etti.

6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen merkez üssü Pazarcık 7,7 ve Elbistan 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem büyük yıkıma neden oldu.

Depremin ilk gününden bu yana başta Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da yardım çalışmalarına başlayan ve hala sahada olan Yetimler Vakfı, depremzedelere "umut" oluyor.

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, Türkiye'deki 10 ilin yanı sıra Suriye'de de depremzedelerin yaralarını saran Yetimler Vakfı'nın Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki yardım deposunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vakıf çalışanları, Kılıçarslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kılıçarslan, depremzedeleri aç bırakmayan ve bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışan Yetimler Vakfına dua ederek çalışmalarında muvaffakiyet diledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.