İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan'dan ev sahiplerine çağrı

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan'dan ev sahiplerine çağrı

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra ev kiralarını fahiş derecede yükselten ev sahiplerine seslendi; "Allah'tan korkalım".

Yeryüzündeki en yıkıcı depremlerden biri olan Kahramanmaraş depremiyle binlerce ev yıkılmış, on binlerce ev de ciddi hasarlar almıştı. Gerek ev sahipleri gerekse de kiracılar hasar gören evlerinden bir an önce eşyalarını çıkarıp yeni evlere taşınabilmek için yeni ev arayışlarına geçiyor.

Bu durumdan yararlana bazı fırsatçılar ise ev kiraları için fahiş fiyatlar belirleyerek deprem mağduru olan insanları daha fazla mağdur ediyor.

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, yaptığı açıklamada ev sahiplerine seslendi.

"Ev sahiplerinin depremden etkilenen kardeşlerimize yapacağı en büyük yardım, evlerini misli ücret ile kiraya vermeleri olacaktır." diyen Kılıçaslan, Şu sıkıntılı günlerde göstereceğimiz her bir hassasiyetin Allah katındaki ecri ve mükafatı diğer günlere göre çok daha fazladır. Kardeşlerimizin sıkıntılarını fırsata çevirip daha fazla sıkıntıya düşmelerine sebebiyet vermenin vebali ise cesaret edilemeyecek kadar büyüktür." ifadelerini kullandı.

Allahtan korkalım!

Allahtan korkalım!

Allahtan korkalım! (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.