Jiyar Enstitüsünden HÜDA PAR'a ziyaret

Jiyar Enstitüsünden HÜDA PAR'a ziyaret

Irak Kürdistanı'nda irşat ve eğitim çalışmaları yapan Jiyar Eğitim ve İnsani Kalkınma Enstitüsünden bir heyet, HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ı ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Irak Kürdistan'ında faaliyet yürüten Jiyar Enstitüsü Genel Başkanı Prof. Dr. Halid Muhammed Salih ile yönetim kurulundan oluşan heyeti kabul etti.

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Jiyar Enstitüsü Genel Başkanı Salih ile enstitü üyelerinden Dr. Haşim İsmail İbrahim, Dr. Bahtiyar Necmettin Şemsettin, Dr. Osman Mahmud Saidullah ve Dr. Azad Ebubekir Mirza'dan oluşan heyet, HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ı ziyaret etti.

Merkezi Süleymaniye'de bulunan irşat, vaaz, aile, eğitim, sağlık ve yardımlaşma alanlarında çalışmalar yürüten Jiyar Eğitim ve İnsani Kalkınma Enstitüsü, Erbil ve Halepçe illeri ile Kelar, Raniya, Çençemal, Koye ve Hurmal bölgelerinde şubeleri bulunuyor.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Jıyar Enstitüsü Genel Başkanı Prof. Dr. Halid Muhammed Salih, yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Eğitim alanındaki çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Jıyar Enstitüsü Genel Başkanı Salih, Irak Kürdistan'ında Kürtlerin hakları için mücadele ettiklerini iddia eden yapıların Kürt gençlerini ahlaki olarak çökerttiklerini söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ise yapmış oldukları ziyaretten dolayı heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler