Kara yollarında son durum

Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 46-47. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Ödemiş-Kaymakçı-Kirazlı yolunun 0-3 kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 28-30. kilometreleri arasında sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle Alaplı-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Adıyaman-Gölbaşı yolunun 42-43. kilometreleri arasında Göksu Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle Gölbaşı-Adıyaman istikameti sol köprü üzerinden tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Karamanlı-Burdur yolunun 5-20. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

6-Söğüt-Seydikemer yolunun 5-9. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

7-Gümüşhane-Bayburt yolunun 7-8. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Trabzon-Maçka yolunun 26. kilometresinde bulunan Yeni Maçka Tünelinde elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle, 08.00-17.00 saatleri arasında Maçka-Trabzon istikametinde bulunan tünel trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

9-Balıkesir-İvrindi yolunun 27-29. kilometreleri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10-Silifke-Mersin yolunun 30. kilometresinde Karayar Tünelinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler