Kayseri'de yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı

Kayseri'de yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı

Kayseri Umut Kervanı, onlarca yetim ve muhtaç öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Kayseri Umut Kervanı, düzenli olarak yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, ihtiyaç sahibi ve yetim onlarca öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım ile ilgili açıklamada bulunan Kayseri Umut Kervanı Genel Sekreteri Enes Gültekin, ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardım yaptıklarını belirterek, bu yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu ifade etti.

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Gültekin, yetimler başta olmak üzere toplamda 60 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunulduğunu kaydetti.

Gültekin, "Umut Kervanı olarak; 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mağdur ve muhtaç ailelere yardımcı olmak amacıyla, hayırsever kardeşlerimizin katkılarıyla, daha önce tespit ettiğimiz bizde kaydı mevcut olan özellikle yetim ve yardıma muhtaç mağdur 60 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptık. Bu yılki hedefimiz; bizde kaydı bulunan tüm muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı yapmaktı. Ancak gelen yardımlarla 60 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılayabildik. Umut Kervanı'na gelip kırtasiye yardımında bulunan tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Gültekin, "Maddi durumu iyi olan hayırsever kardeşlerimizin, mağdur vatandaşlara yönelik daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz. Gelin sizinle el ele verip bu hayır kervanına bir nebze de olsa katkıda bulunup mağdur ve muhtaçlara yardımcı olalım ve onların hayır dualarını almaya çalışalım. Mazlumun yaptığı duayı Rabbimiz asla geri çevirmeyecektir." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.