Kürdistan'ın Faşistleri BDP/PKK

Kürdistan'ın Faşistleri BDP/PKK

Halka verecek bir plan ve projesi olmayanlar, bir fazilet ve erdemi olmayanlar sadece dert ve ızdırap verirler. Halka fitne ve fesat verirler.

Bugün Kürdistan bölgesinde BDP ve PKK kendilerinden olmayanlara faşist bir baskı uyguluyor. Genlerine işlemiş olan tahammülsüzlük ve çekememezliği sergiliyor. Ne barıştan nede ağızlarına sakız etiği demokrasiden nasip almışlar. İnsanlığı zaten hiç söyleyemiyorum.

Lice`de meydana gelen bu hadiseden sonra Kürdistan`a hakim olduklarında halka reva görecekleri muameleyi göstermiş oldular. Kürt halkının bütün değerlerini ayaklar altına aldılar. İnsanlara saldırmak, yakıp yıkmak artık vazgeçilmez bir vasıfları olmuş.

Eğer siz bu yakıp yıkma ile vurup kırma ile bir yere varacağınızı veya birilerini korkutacağınızı sanıyorsanız çok aldanırsınız. Eğer Hüda Par`lılar size tahammül ediyorlarsa bu Kürt halkına olan sevgi ve saygılarındandır. Acı üstüne acı yaşamış olan bu halkın tekrar bir acı yaşamaması içindir.

Ama sizde ne feraset nede insanlık kalmış. Kürt halkına ne bir sevginiz nede saygınız kalmış. Kürt halkına vereceğiniz ancak bu faşist ve barbar saldırılarınızdır. Siz insanlara saldırmadan duramıyorsunuz.

Batıda faşistlerin size uyguladığı muameleyi siz de doğuda kendi halkınıza uyguluyorsunuz. Ağzınızdan düşürmediğiniz faşizmin alasını doğuda uyguluyorsunuz. Sizin solculuğunuz o kadar sağa kaymış ki Hitlerden daha beter hale gelmişsiniz. İnsanları diri diri yakmaktan katiyyen çekinmezsiniz. Lice`de de bunu açıkça gösterdiniz.

Aklınızı başınıza alın. Halkın huzurunu bozmayın. Kürt halkı sabırlı ve aklı başında bir halktır. Bir derdiniz varsa halka anlatın. Seçimde hesaplaşalım. Ama bu işi kaba kuvvet ve zulme dökerseniz bu halk sizi kesinlikle affetmez. Bu halkı bu şekilde korkutup sandığa oy olarak devşirmeyi düşünmüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.

Biz bin kere zulme uğrasak da bir kere zalim olmayız. Ama zulmü de kabul etmeyiz. Bizim varlığımızın gayesi insanları insanların zulmünden kurtarıp Hakka hür birer kul etmektir. Biz işte bu hür dava için çalışırız. Sakın bu davamızı insanlara ulaştırmaya engel olmayın. İşte bizim tahammül etmediğimiz nokta tamda burasıdır. Ve siz de şu anda onu yapıyorsunuz!!!!!!!!!
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.