Kütahya’dan evlat nöbetine katılan anne: Yavrum senin yerin benim yanımdır

Kütahya’dan evlat nöbetine katılan anne: Yavrum senin yerin benim yanımdır

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelere Kütahya’dan katılan acılı anne Hatice Levent, “Yavrum senin yerin benim yanımdır.” diye seslendi.

HDP Diyarbakır İl Başkanlığının önündeki evlat nöbetine katılımlar devam ediyor. 3 Eylül’de 3 kişiyle başlayan oturma eylemine Kütahya’dan gelen acılı anne Hatice Levent’in katılmasıyla birlikte, evlat nöbetindeki aile sayısı 45’e çıktı.

Bitlis’te üniversite okurken 2015 yılında kandırılarak dağa gönderilen kızı Fadime Levent (18) için oturma eylemine katılan acılı anne Hatice Levent, kaçırıldığı günden bu yana kızından haber alamadığını söyledi.

Kendisine bakması için bin bir yoklukla kızını büyüterek okuttuğunu dile getiren anne Hatice Levent, “Kızım henüz üniversite birinci sınıfını bitirirken, Bitlis’te kaçırıldı. Beynine girerek kandırdılar çocuğumu. Ben çocuğumu istiyorum. Arkadaşlarının açtığı telefon ile öğrendim kaçırıldığını. Kendisinden haber alamadım. Öldüğünü söylediler. Bakmak istemiyorum ve inanmıyorum. Buradaki anneleri gördüm, onlardan güç, kuvvet alarak geldim. Kızımı bulmak için her yere gidebilirim. Fadime yavrum, seni ne yokluklarla büyüttüm. Ne olur yuvamıza dön. Okuyup da bana bakacaktın yavrum. Yavrum senin yerin benim yanımdır.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler