Mazeretimiz olduğu için toplantıya katılamadık

Mazeretimiz olduğu için toplantıya katılamadık

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu üyesi Bayraktar, "Biz bu sürece destek veriyoruz, çekilmek gibi bir görüşümüz ve düşüncemiz yok. Mazeretli olduğumuz için toplantıya katılmadık" dedi.

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu üyesi Şemsi Bayraktar, "Biz bu sürece destek veriyoruz, çekilmek gibi bir görüşümüz ve düşüncemiz yok. Raporumuzu tamamladık, altına imzamızı koyduk. Mazeretli olduğumuz için toplantıya katılmadık" dedi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde, Ziraat Odası Şubesi'nin açılışına katılan  Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  grup olarak, akil insanlar toplantılarını iller bazında bitirdiklerini belirterek, "Toplantı yaptığımız illerde sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını, toplumun ileri gelenlerini, değişik kesimden insanları, siyasal görüşü farklı olan insanları dinledik. Yaklaşık 4, 5 saat bir vilayette kaldık, insanlarımızı dinledik. Milletimizin hassasiyetlerini, süreçle ilgili beklentilerini, düşüncelerini, kırmızı çizgilerini noktasına, virgülüne dokunmadan rapor haline getirdik" diye konuştu.

Hazırlanan raporun bugün gerçekleştirilen toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağını ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Benim programlarım vardı, dün akşam Rize'de oda başkanımın düğününe iştirak ettim. Bugün hem Pazar ilçemizde hem de Maçka ilçemizde odamız şubelerinin açılışını yaptık. Bu açılışlar dolayısıyla mazeret beyan ettim. Bu açılışları iptal etmemiz mümkün değildir. Biz bu sürece destek veriyoruz, çekilmek gibi bir görüşümüz ve düşüncemiz yok. Raporumuzu tamamladık, altına imzamızı koyduk. Mazeretli olduğumuz için toplantıya katılmadık. Süreçten çekilmiş falan değiliz."

Desteğim devam ediyor

Bu arada, Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu üyesi Kürşat Bumin ,  toplantıya mazereti sebebiyle katılamadığını belirterek,  "Ailevi bir durumdan dolayı İstanbul dışına çıkmak zorunda kaldım. Onun için toplantıya katılmadım.Sürece desteğim devam ediyor. Başarıya ulaşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.